Si alguns de vosaltres penseu, com jo, que sou dolents... Animeuvos. Hi ha gent allà fora que té el titol (Crec) està cobrant una pasta, i els seus errors son tal que l'Ana ens clavaria el boli de la Bamboo als ulls com a castig per cometre'ls.

La pàgina web Photoshop Disasters recopil·la els pitjors dessastres que es poden cometre en revistes conegudes.

ComenÇem:

Si algú es pensava que varen dissenyar una piscina així per poder fer la foto, anava equivocat. Primer els varen fotre un per un, i després els hi van colocar aqui. Desgraciadament, em sembla que tenim un problema de braços. No costaba res passar un tampó clonador, oi? O retocar el canal


Si vols mostrar cuixa, endavant, pero per favor, que el teu estilista s'encarregui de que aquella tela negra supercomprimida faci el favor de mostrar les "teves elegancies" o el encarregat de retocar la imatge haurà de fer virgueries antinaturals. Aquesta dona no te cul, punt. I a mes, te una dislocació anormal a la cama esquerra, o algú se li ha anat la má amb el pinzell i les capes de contrast. No comento la resta de la imatge perquè tots sabem que les models no son així.



La Beyoncé es cantant (Suposarem que es ella, perquè no en tinc ni idea) , vol ser actriu, te una casa de luxe i ara es dedicarà al contorsionisme. No, espera, es dedicarà a tenir més de dos braços, o a la possibilitat de tenir-los a l'espatlla i al mateix temps mostrar la seva nova col·lonia amb les mans, mentre es disloca la resta del cos. O sigui que no se que es pitjor: Si el montador de la foto, o el que tenia que revisar el material o... Fa angunia.



Pots tenir els ulls completament desplaçats a l'esquerra, el nas xafat, el cabell que només et creix cap a un costat, i un braç mes gran que l'altre, pero, Ei! Tens unes dents perfectes i una boca digna de grans actrius de cinema. Es l'objectiu de la marca, no? XD





Si en voleu mes, en teniu a la web http://www.photoshopdisasters.com Jo en possaré un a la setmana, que son molt bons.

PD: Arg, no puc passar el corrector. ><

About

Te quiero, mi lobito