MNAC

17:09 | 0 Comments

Doncs si, al final hi he anat al MNAC i aquí teniu un parell de fotos molt impressionants. Pujaria mes, però suposo que la resta dels meus companys ja les han pujat i ni crist es mira aixó, així que...



... M'en vaig tot solet al museu!

La veritat es que no m'agraden gaire, però es una feina d'escola i necessitaré el material per un exercici desconegut que ens demanarà el professor Mestre d'aqui a uns dies. Així que ja tinc la motxilla preparada amb aigua, cartera, càmera de fotos, llibreta per pendre nota, móvil, i una bona dosis de paciéncia.

La veritat es que m'estimaria més saber de que anirà el treball i així agafar la informació més pertinent, pero que li farem... Demà pujaré les fotos tant bon punt les tingui! I els apunts de Disseny, ja que estem...

Bon vent i barca nova!
Aquest any hi tornem! Sense saber encara si la resta de professor em demanaran publicar la feina per internet, aquest any torno a tenir a l'Ana com a professora del Crèdit 15, així que segurament em tornareu a veure per aqui pujant el material que anem creant a classe. Fins aviat!
Possiblement, a partir del 28 de Maig publiqui tota la feina que hem anat fent a classe, perquè ara vaig, textualment, de c**

Així que anem directes al tema, o l'Ana em suspendrà per deixar-me aquesta part. Vejam...


Aquest va ser un cartell que varem fer sense les típiques técniques per assegurar el registre. Em va quedar bastant senzill, pero el que busca







Primer flyer que varem fer, escollint dos pantones i mesclant-los amb un text que ens va donar la professora. Vaig tenir que fer sobreimpressió.









Aquí també vaig tenir que fer sobreimpressió, degut a que els dos pantones es trobaven separats.









I aquí la meva caràtula de cd. El detall es que el relleu es troba en la paraula "Clubisupersom"
No hi ha molt que presentar aquesta setmana, excepte... Mans tenebroses, ties en bikini per educació sexual a nens de cinc anys en pc's que teóricament son per nens petits (No son Mac, ho sento) , o potser fins i tot fotocomposició portada a l'extrem i malament

Però per al millor dels casos, la pifiada de com reduir la cel·lulitis i deixar-te les màscares possades quan converteixes la imatge en png i l'entregues a una pàgina web important. Encara tenen sort de que a ulls d'una persona normal no es veu gaire, però a un amb photoshop potser caldria ser una mica mes piadós.

Per cert, hem fet dos flyers a classe i un cd. Els flyers no han quedat molt be, però el cd m'agrada bastant. Demà els pujo.
Coi, si resulta que fa temps que no en publico. Doncs no hi ha cap problema, perquè la web encara en té un futimé i jo, esclar, a escollir uns quants.

En primer lloc de la setmana tenim la Dona Saltxitxa. Desproporcionada en quant a colors, retoc de cara amb un ull torçat, una boca enorme, una espatlla massa recta, i uns peus que fan por, es guanya el premi al pitjor retoc del dijous. Espereu, que encara en tenim mes.

La Vida privada de Salazar no se que en tindrà, pero us puc assegurar que si en tindrà ulls desproporcionats, una mà amb 4 dits, una selecció de cabell que segur que no s'ha fet amb una màscara i el conjunt en sí es un horror.

I finalment, Nostrom ens ensenya que passa quant et volen fer un coll MOLT llarg, et possen una roba fina quasi sense sombres, i et retoquen la cara fins al punt que sembla Uncanny Valley. Definitivament es el mes semblant a penjar-te des del sostre i sobreviure.

Fins un altra!!
I anem a mes!! Ale, fa poc ens varen demanar un cartell en DINA-3. I encara no sé si el que diu el cartell es real o si s'ho va inventar l'Ana. Sigui el que sigui, després de veure la resta... No se que dir, no estic del tot convençut.

Però bé, es el que passa quan vols donar importància al text i no a la imatge en si.
Ostres, tu. Heu vist el blog d'en Raúl? No? Doncs teniu que fer-ho, perquè ha penjat un material bestial. De veritat. Son unes fotos que ha fet amb la seva nova càmera, i son molt currades. Feu una ullada clicant aqui.

I al igual que vaig fer amb la Isaura prenent la idea de penjar el Collage, ara ve la idea de prendre a Raul la idea de penjar la meva targeta de la consola Xbox 360. Diuen que amb tot aixó soc un lladre, però que guardo el que prenc...

A veure qui troba la referència a aquesta última frase!!

PD: I la setmana que ve GraphixPack i la resta. I possar els links dels companys, que ja toca, coi. U_U
Veja'm que tenim al pc per ensenyar... Oh, res, vaja... Espera, mira, la Isaura m'acaba de donar una bona idea. Doncs mira, jo també ho faré. Ei, que us sembla? Va ser un collage que varem fer a classe a partir de varies imatges. L'anomeno "Les Quatre estacions", a veure si sou capaços d'endevinar quina es quina.

Per cert, la imatge de fons està composta per dues en total. Es nota, oi?

Bon cap de setmana! I recordeu que ja es va publicar el tema de la quinzena, el del comic! xD

PD: Fa uns dies vaig assabentar-me que la Silvia s'ha donat de baixa. Una llàstima, pero li desitjo el millor!! Gracies per tota l'ajuda prestada fins ara, Silvia!
Tornem amb mes coses, va. Aquesta vegada he tornat a escollir una imatge de Spyro (Us enrecordeu? Si... ) i he trigat al voltant de 3 hores per un error de previsió: Aquesta imatge tenia masses ombres!

Peró ja estava fet quan vaig començar i no podia fer-ne enrere. La imatge es de Razzek i la textura la he tret de la galeria de Deviantart, pero ara mateix no recordo la font...

Originalment volia fer un élite, pero no en vaig trobar cap line-art i el sistema per a passar-ho a linees a través de Photoshop no m'acava de convencer, així que vaig provar amb Cortana. El resultat va ser el mateix, així que Deviantart i a la saca.

M'agraden aquestes fitxes "lliures". A veure si per a la següent puc tornar a escollir d'un altre joc.

Ah! I he aprovat el segon exàmen, el de trapping i la resta. No tinc ni idea amb quina nota, i sincerament, prefereixo no saber-ho. xDDDD No vull jugar amb la sort... XDD
Si alguns de vosaltres penseu, com jo, que sou dolents... Animeuvos. Hi ha gent allà fora que té el titol (Crec) està cobrant una pasta, i els seus errors son tal que l'Ana ens clavaria el boli de la Bamboo als ulls com a castig per cometre'ls.

La pàgina web Photoshop Disasters recopil·la els pitjors dessastres que es poden cometre en revistes conegudes.

ComenÇem:

Si algú es pensava que varen dissenyar una piscina així per poder fer la foto, anava equivocat. Primer els varen fotre un per un, i després els hi van colocar aqui. Desgraciadament, em sembla que tenim un problema de braços. No costaba res passar un tampó clonador, oi? O retocar el canal


Si vols mostrar cuixa, endavant, pero per favor, que el teu estilista s'encarregui de que aquella tela negra supercomprimida faci el favor de mostrar les "teves elegancies" o el encarregat de retocar la imatge haurà de fer virgueries antinaturals. Aquesta dona no te cul, punt. I a mes, te una dislocació anormal a la cama esquerra, o algú se li ha anat la má amb el pinzell i les capes de contrast. No comento la resta de la imatge perquè tots sabem que les models no son així.



La Beyoncé es cantant (Suposarem que es ella, perquè no en tinc ni idea) , vol ser actriu, te una casa de luxe i ara es dedicarà al contorsionisme. No, espera, es dedicarà a tenir més de dos braços, o a la possibilitat de tenir-los a l'espatlla i al mateix temps mostrar la seva nova col·lonia amb les mans, mentre es disloca la resta del cos. O sigui que no se que es pitjor: Si el montador de la foto, o el que tenia que revisar el material o... Fa angunia.



Pots tenir els ulls completament desplaçats a l'esquerra, el nas xafat, el cabell que només et creix cap a un costat, i un braç mes gran que l'altre, pero, Ei! Tens unes dents perfectes i una boca digna de grans actrius de cinema. Es l'objectiu de la marca, no? XD





Si en voleu mes, en teniu a la web http://www.photoshopdisasters.com Jo en possaré un a la setmana, que son molt bons.

PD: Arg, no puc passar el corrector. ><
I us semblarà una bajanada, pero us juro que m'he tirat al voltant de mitja hora per pintar al actor aquest. I a més es culpa meva: Qui em demana escollir una foto bastant fosca i a més desenfocada? Mes dificil no m'ho podia montar...

Que es el que no m'acaba de convencer? Mhh... Ah sí, la seva cara. He tingut que rebuscar en fotos ja colorides i no hi ha forma, totes les que trobo te un color amarillent llimona que no s'aguanta, així que he decidit optar per una textura marronossa tirant a mandarina... Encara que be, el meu monitor està tan mal calibrat que encara m'enrecordo de la burrada que li vaig fer a la pobre Marilyn... Tota groguenca...

I ja que estem...


M'encaaaanta destrossar la roba de la gent. XD A vosaltres no?

Aviat us en pujaré mes.

About

Te quiero, mi lobito