Per fi! Ostres tu, com m'ha costat, i tot perquè a més a més de que volia fer més ombres de les que en feia abans, a sobre resulta que havia tintat les linies tan fines que la meitat del dibuix s'ha quedat al tinter. Només cal veure com han quedat les "sabates" o la motxilla ... O al pel, on volia utilitzar la nova eina de la "Sierra", però quedava fatal...

Però aquí hi es! El calco interactivo es de les poques opcions que originalment utilitzava amb l?illustrator abans de fer les classes, així que, aprofitant que li dec un dibuix a un company, he fet aquest. Es troba basat en un personatge inventat per ell i una amiga seva, un kitsune de 11 anys. Com sempre, si en cliqueu al dibuix, veureu una versió més gran... Ara, penjada al nou compte que tinc de Picasa!

I que mira? Doncs no ho sé. Potser ha arribat a una ciutat nova i per a ell, tot es sorprenent, o potser ha acabat a una tenda d'informàtica (Li agraden molt els ordinadors) i es troba flipant amb els preus. En fi, aquesta es ja la segona part de la feina que ens havia demanat l'Ana (Bé, de fet, l'Ana només ens havia demanat un calco... xD )

Recordeu que aqui en teniu els blogs dels meus companys, per poder veure també la seva feina!

About

Te quiero, mi lobito