Això es el que estic fent, un "break" perque porto desde les 7 estudiant com un brecol i amb només 5 hores de son! (I les que porto enrraderires...) Aprofito per comentar unes quantes cosses, pujo el material, i m'en torno a seguir estudiant.

Aquesta es la camiseta! La portaré el diumenge per ensenyar-ho a uns amics, pero ha quedat la mar de mona al final! Jo ja tenia por de que em sortís malament. Soc dolent amb aquestes coses.

Per cert, ja tinc la nota de la segona part de l'exàmen: Un 8! Mare meva, i jo que em pensava que ho tenia tot malament! Flipo en COLORS!

A veure si segueix la ratxa. Em torno a fer un repàs final. Fins aviat!

PD: Genial. U_U No tinc instal·lat el corrector de català. Que a ningú li plorin els ulls...

PD2: Anda! Ubuntu sap llegir els PostScript... Ja us explicaré de que es tracta...
Us enrecordeu? varem fer un exàmens consistent en dues parts: Una part vectorial, i una part teorica sobre preguntes a color. Doncs be, de moment ja tinc la vectorial: Un 7,5 Ueeee! Ara només em falta saber com ha quedat la de color, encara que ja m'ho puc imaginar... Del desastre que haurà sortit. U_U

No, si quan ets mig mig daltònic, no t'empanes dels colors ni encara amb teoria. XDDD

Actualment ja estem donant a classe tema de preimpressió amb trapping i us de Adobe Distiller. De moment, aqui al blog no hem arribat encara (Publico sempre amb dues o tres setmanes de retard) o sigui que cal esperar una mica. Potser fins i tot ens possarem al dia, perque de moment estem fent teoria.. I de la grossa! Tantes variables he de tenir en compte per imprimir un cartell? Mare meva la que ens espera XDDD













Escales de colors, voilá! La nostra tutora ens va explicar les propietats del color i les paletes RGB y CMYK. Desprès, ens va donar uns exercicis per a fer, que els teniu dalt de tot. Només heu de clicar i veure'ls. Vaig tenir que corregir la segona i la tercera, que l'havia pifiat d'una forma barbara.
Una mica mes i m'oblido! La setmana que ve ja en tindré la camiseta. Ja us ensenyaré que tal em queda! ^^ Peró no només jo, que molts companys meus han fet també la seva. I per a mostra, podeu consultar l'article que ha penjat la nostra profesora en el blog oficial de l'escola.

A veure si tot va be i la printter no s'espatlla d'aqui al dimecres! ^^ Vaig tenir que anar a la Decathlon per aconseguir una, no fotem l'olla ara i em toqui mal karma. XDDDD

Tornem amb els treballs! Desprès de l'examen, continuem a classe amb els Pantones, però jo ja vaig bé donant penjant aquesta feina al blog. M'acabo de donar que em vaig saltar una, pero com que era per a entregar voluntari, ja el penjaré en el post anterior. Toquen Ninots, que havien de resseguir i després contornejar per a que el printer pogués tallar-ho millor, i fer les linees de talls. Després, amb el Buscatrazos, s'havien de col·locar de tal forma que coincideixin totes les posicions.

Per cert, m'he donat d'alta a Picasa! Així teniu les imatges de tots els treballs (A Gif de 8 bits) Només heu de clicar a la imatge de dalt per veure-ho millor.

Per fi! Ostres tu, com m'ha costat, i tot perquè a més a més de que volia fer més ombres de les que en feia abans, a sobre resulta que havia tintat les linies tan fines que la meitat del dibuix s'ha quedat al tinter. Només cal veure com han quedat les "sabates" o la motxilla ... O al pel, on volia utilitzar la nova eina de la "Sierra", però quedava fatal...

Però aquí hi es! El calco interactivo es de les poques opcions que originalment utilitzava amb l?illustrator abans de fer les classes, així que, aprofitant que li dec un dibuix a un company, he fet aquest. Es troba basat en un personatge inventat per ell i una amiga seva, un kitsune de 11 anys. Com sempre, si en cliqueu al dibuix, veureu una versió més gran... Ara, penjada al nou compte que tinc de Picasa!

I que mira? Doncs no ho sé. Potser ha arribat a una ciutat nova i per a ell, tot es sorprenent, o potser ha acabat a una tenda d'informàtica (Li agraden molt els ordinadors) i es troba flipant amb els preus. En fi, aquesta es ja la segona part de la feina que ens havia demanat l'Ana (Bé, de fet, l'Ana només ens havia demanat un calco... xD )

Recordeu que aqui en teniu els blogs dels meus companys, per poder veure també la seva feina!
Encara no habia fet el tema de la quinzena sobre l'Il·lustrador. Com que fins ara pensava que es tractaba d'un "exemple", ale, jo m'ho saltava a la torera. "Sí señor, Albert!" Soc un desastre, així que nois i noies, anem a possar-nos al dia.

Brian Smith! Es un creador de pàgines web, graduat al Institut d¡Art de Dallas, que ara mateix treballa per una empresa manufacturadora de materials a Mesquite, Texes, però ha treballat en diversos sectors com a D/FW Internation Airport fent treballs creatius com cartells, publicitat, etc. Te un graduat B.F.A i el podeu trobar a la seva web oficial, o també amb el grup de dissenyadors de Dephcore.

Això que teniu al damunt, i que podeu veure-ho en gran si en cliqueu, es el cartell que m'ha demanat un company per la seva feina. Es troba fet tot amb Illustrator, i el logo ho he fet jo a mà, escanejant, i desprès fent us de les eines, realizant una versió vectorial. L'altre idea que tenía era passar per el "calco Interactivo", pero volia practicar una mica.

Ei! Hi ha exàmen el dia 10! Quina por!

About

Te quiero, mi lobito