El que a Windows es diu la barra d'eines a MacOS X es el Dock. La utilitat es la mateixa, la diferencia es que en vegades de ser botons llargs, son icones i per tant, ocupen poc espai. A més, es molt personalitzable.

Si activen Spaces, podem canviar d'una pantalla a una altra si el possem al dock, o l'assignem a un botó del Ratolí. Si en tenim un Mighty Mouse, el podrem fer servir amb els botons laterals o assignant un costat a Preferencies del Sistema.

També en podeu dispossar, en cas de tenir MOLTES finestres, de l'Exposé. Es semblant a la vista Aero de Windows o Cascada, pero en aquest cas en dispondrem de totes les finestres que tenim obertes i accedir en qualsevol moment a la que volem. Podem activar-ho prement la tecla F9.

I si ens agrada tenir les cosses ben a mà per cap apur, el Dashboard es d'alló més útil, semblant al menú lateral de Windows Vista. També podem accedir assignant un botó al ratolí. En fí, que amb tantes opcions, o t'aprens els comandaments de la poma, o has de tenir un ratolí amb MOLTS botons!

About

Te quiero, mi lobito