... En conec una web la mar d'interessant per a tots vosaltres. Es diu Applesfera i conté un fotimé d'informaciò sobre el món d'en Steve Jobs. Tant si teniu iPhone, iMac, iPod, el que sigui, conté totes les Keynotes desde el 2005, moltes noticies actualitzades, trucs, i fins i tot crec que es pot contactar amb ells en cas de petits dubtes. Us crida l'atenció? La seva direcció es www.applesfera.com , de la xarxa dels Weblogs.es
Una de les cosses al·lucinants del material que podeu trobar a la web oficial de l'Institut Escola del treball es la feina dels alumnes o per defecte, els premis d'altres instituts en aquest àmbit. Ahir a la nit vaig donar-hi un cop d'ull i em vaig quedar bocabadat amb un treball flipant. El teniu al costat mateix d'aquest text, i el podeu clicar per veure una versió més gran de la mateixa.

Jo encara no em se que pensar. Es un treball d'experts, i només de veure això, se'm posa la pell de gallina. Arribaré jo a aquest nivell? No se si en seré capaç...

Per cert, el primer premi el teniu clicant aqui.

Vosaltres també en podeu obtenir d'una igual d'interessant i cuca si aneu a la web Blogger Templates. En aquesta web només us teniu que baixar el ZIP de la plantilla que us agradi, obrir-lo i importar l'arxiu XML al menú Configuració >> Modificar HTML I voilá!

Potser en segons quins casos no en deixarà o donarà error. Tranquils, Blogger mantindrà l'estètica per defecte. A mes, podeu obtenir amb una mica de paciencia les imatges i retocar amb Photoshop.

El que a Windows es diu la barra d'eines a MacOS X es el Dock. La utilitat es la mateixa, la diferencia es que en vegades de ser botons llargs, son icones i per tant, ocupen poc espai. A més, es molt personalitzable.

Si activen Spaces, podem canviar d'una pantalla a una altra si el possem al dock, o l'assignem a un botó del Ratolí. Si en tenim un Mighty Mouse, el podrem fer servir amb els botons laterals o assignant un costat a Preferencies del Sistema.

També en podeu dispossar, en cas de tenir MOLTES finestres, de l'Exposé. Es semblant a la vista Aero de Windows o Cascada, pero en aquest cas en dispondrem de totes les finestres que tenim obertes i accedir en qualsevol moment a la que volem. Podem activar-ho prement la tecla F9.

I si ens agrada tenir les cosses ben a mà per cap apur, el Dashboard es d'alló més útil, semblant al menú lateral de Windows Vista. També podem accedir assignant un botó al ratolí. En fí, que amb tantes opcions, o t'aprens els comandaments de la poma, o has de tenir un ratolí amb MOLTS botons!

Potser no ho sabreu, però al meu Cicle Superior es treballa amb Macs la major part. De fet, tot el sector d'Arts Gràfiques (O quasi tot) en treballa amb aquests aparells. Actualment porten una actualització amb Leopard en tres tipus de Mac diferents: eMac de 700MH'z, de 1,4GH'zs, i els nou iMac.

Molts venim de PC, així que hem tingut que dedicar tota una classe a aprendre com moure'ns amb un d'aquests aparells d'Apple. No es que sigui difícil, però es necessita més de dues hores per saber-ne fer aquell coi de trastos. Son potents, però també massa complicats. Només de pensar que en un futur en tindré que treballar amb un d'ells a casa, em posso dels nervis.

Espero que d'aquí a unes quantes classes aconsegueixi treure'm la por.

Aquest es el meu primer missatge en aquest blog. Espero possar'ne més! De moment, aquesta es la meva foto feta per l'Ana. Surto molt seriós, oi?
S'han inclós dos enllaços nous:

AnaGràfiques

Linkgràfiques

Ja els podeu visitar.

About

Te quiero, mi lobito