Anem a calcar! El Tema de la Quinzena d'aquesta vegada consisteix en agafar una imatge, fer-la passar per el "Calco Interactivo", colorejar amb "Pintura Interactiva" i ¡Voilá! En el meu cas en vull fer d'un propi a partir d'un dibuix personal, i com que se que trigaré una mica, de moment, en faig temps per ensenyar-vos com quedar una vegada s'ha passat el programa (I per fer temps a classe)

Molt aviat, la segona part amb el dibuix definitiu personal fet amb Calco Interactivo!
Una mica mes a prop! Ara, formes intrínseques fent us de les eines "BuscaTrazos" i les messures que varem obtenir a classe. La més difícil, potser, l'última. La podeu veure més gran clicant a la imatge.

I m'han informat que em vaig deixa un Tema de la Quinzena. En quant pugui el pujo. ^^

Ens aproximem cada vegada més al que estic fent actualment! Avuí, una fitxa que em va servir per comprendre l'ús de la ploma. Com ja sabeu, cliqueu a la imatge per veure-ho més gran. No em va quedar molt bé, pero ara ja la domino millor.

I aviat em sembla que tindrem un altra Tema de la Quinzena. Espero que sigui igual de divertit que l'anterior.

Publico les coses amb molt de retard, així que mentre us vaig ensenyant les coses que ja he fet, fem un salt en el temps per ensenyar-vos en temps real el que faig ara: Un logo en una camiseta. El dibuix que he decidit fer, en vermell, serà el que teniu al costat. Ja s'ha tallat i tot, només cal passar-ho per la planxa, i utilitzaré una camisa blanca, que queda millor.

Òbviament, torno a agafar el tema de Yoshi que ja em va servir una vegada. Aquest dinosaure m'ha salvat dues vegades!

Tercer treball realitzat a l'institut. Deixem els quadradets i passem a formes més complexes. Ale, fins el dilluns que vé. Per veure-ho més clar, cliqueu a la imatge.
Aqui teniu la segona feina que varem fer a classe. Ah, a Anagrafiques teniu el llistat de blogs dels companys de classe, així que els hi podeu fer una ullada, ¿Ok? El divendres penjaré el tercer treball que es va fer i... Aviat farem una camiseta! Com sempre, si en cliqueu a la imatge, trobareu la feina mes gran.
L'anava a pujar aquest divendres però finalment el teniu aqui: El tema de la quinzena anava sobre Píxelart. Si el voleu veure en gran cliqueu a la imatge del costat o en el títol.

Inspirat en Yoshi (c) Nintendo

Aquest es el primer treball que hem realitzat. A partir d'una fotocopia, hem tingut que representar-ho fidelment al Adobe Illustrator fent us de les eines vectorials del sistema, medint distàncies, etc.

Sobre el tema de la quinzena d'aquesta setmana, ja s'ha completat, pero prefereixo esperar una mica.

Sí, es el Macbook Air, el que es considera el portàtil mes fi del mon. El que us vull ensenyar, en realitat, es la seva parodia, molt divertida, tot cal dir-ho.

About

Te quiero, mi lobito